Individualna psihoterapija i psihološko savetovanje putem Skype-a

Sve popularnija je opcija konsultacija putem Skype-a. Više nije nužno da budete ograničeni mogućnostima koje vam pruža Vaš grad, okolina ili država. Idući u korak sa savremenom tehnologijom, video online savetovanje omogućava udobnost i privatnost, pružajući pri tome mogućnost povezivanja klijenata iz bilo kog dela sveta.

Konsultacije putem Skype-a imaju sledeće prednosti prednosti:

Ako prepoznajete svoj problem ili više njih među navedenima, ili ako imate neki drugi za koji osećate da Vam je potrebno rešenje, zamislite se nad njima i osetite koliko su Vam važni – koliko bi Vam život bio ispunjeniji kada tih problema ne bi bilo. Ako želite da napravite iskorak iz situacije u kojoj ste, sa nama možete da naučite kako da to uradite.

Dužina trajanja konsultacije je 60 ili 90 minuta.

Konsultaciju možete zakazati putem kontakte forme ispod ili tako što ćete poslati e-mail na adresu centarIMAGO@gmail.com napišite svoje ime, skype username, kontakt telefon i razlog zbog kog se javljate. Kada primimo Vaš email poslaćemo Vam spisak prvih slobodnih termina, a Vi ćete izabrati termin koji Vam najviše odgovara i obavestiti nas o tome putem e-mail-a.

Ako nikada do sada niste koristili Skype, ovaj program možete lako preuzeti sa Interneta, a evo jednog od odgovarajućih linkova: Skype for computer

Da biste koristili Skype tokom konsultacija, potrebno je da imate dovoljno brz internet jer u suprotnom može doći do različitih smetnji i prekida tokom razgovora. Preporučuje se stabilna ADSL internet veza ili kablovski internet, minimalne brzine 5Mb/s.

 

O načinu plaćanja dogovorićemo se putem mail-a ili telefonskog razgovora. Način plaćanja možemo prilagoditi Vašim mogućnostima. Poslaćemo Vam sve potrebne informacije kako biste mogli da izvršite ugovorenu uplatu.

Sve što Vas dodatno zanima u vezi sa konsultacijama putem Skype-a možete nas pitati tako što ćete poslati vaša pitanja na e-mail adresu centarIMAGO@gmail.com ili nas pozvati na telefon: 064/2879102 (radnim danom 11-19h).

Obratite nam se bez ustručavanja. Dostupni smo za Vas radnim danima između 11 i 19h.